Suoritusjännitys – se ihanan kamala tunne!


Hikoavatko kädet? Tuntuuko, että pyörryttää ja jalat eivät kanna? Vapiseeko ääni? Oletko miettimässä osallistumista kokeisiin tai kisoihin koirasi kanssa tai jo kisaamassa? Kokeet, kilpailut ja koulutustapahtumat ovat monelle tärkeä osa koiraharrastusta, ja samalla usealle meistä ne ovat myös todellisia kauhunpaikkoja.

Psykologi, aktiivinen suursnautseriharrastaja ja arvokisakonkari (suojelu, erikoisjälki) Emma Hietarinta tulee luennoimaan suoritusjännityksestä koiraharrastuksen näkökulmasta Kemiin perjantaina 17.5.2019 klo 17:30 alkaen.

Luennolla käydään läpi tehokkaaseen tekemiseen ja onnistuneeseen suoritukseen liittyviä psyykkisiä taitoja ja pohditaan keinoja ja taitoja oman potentiaalinsa saavuttamiseen. Luennon ensimmäisessä osassa käydään lyhyesti läpi ajankohtaista teoriaa ja urheilupsykologista tutkimustietoa. Toisessa osassa tehdään muutamia käytännön harjoitteita mm. itseluottamukseen, keskittymiskykyyn ja rentoutumiseen liittyen, joilla voidaan parantaa omaa suoritusta ja helpottaa suoritusta haittaavaa jännitystä.

Puhuja Emma Hietarinta on ammatiltaan psykologi, joka tällä hetkellä suorittaa urheilu- ja liikuntapsykologian sertifikaattiin vaadittavaa täydennyskoulutusta. Työssään Emmaa kiehtoo asiakkaidensa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistaminen sekä asiakkaidensa tukeminen itsensä kehittämisessä, oli sitten kyse tavoitteiden saavuttamisesta tai elämänmuutoksen läpiviemisestä.

https://www.facebook.com/events/402369937251605/?ti=cl

Paikkoja rajoitetusti. Ilmoittautuminen Google Formsin kautta.
https://goo.gl/forms/F4O0no92LXBta5Mr2

Luennon hinta KSPK:n jäsenille 15€, muut 20€. Hinta sis. pullakahvit.