Muita lajeja


Canicross: Kerhollamme on pieni, mutta sitäkin aktiivisempi canicross-treeniryhmä. Olemme järjestäneet epävirallisia kisoja sekä viestejä, joissa pääsee testaamaan omaa ja koiran kuntoa ajanotolla. Canicross eli koirajuoksuharjoitukset pyörivät sulan maan aikaan Kallinkankaan alamajan ja Ristikankaan kuntoradan maastoissa. Canicrossista kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä lajivastaavaan Jari Ylisuvantoon.

Koirien sosiaalista käyttäytymistä ohjaava ryhmä: Vuonna 2010 pärähti käyntiin sohvakoirille tarkoitettu ryhmä, kun jäsenten keskuudesta oli tullut toiveita kotikoirille tarkoitetusta koulutuksesta. Nämä ”sohvakoira” -harjoitukset ylittivät odotukset osallistujamäärällään ja koulutukset pyörivät jatkossakin kesäisin kerhotalon kentälllä. Harjoitusten on tarkoitus olla koiran ja ohjaajan sosiaalinen tapahtuma/koulutus, jossa opetellaan koirien sosiaalista käyttäytymistä, tottelevaisuutta ym. mukavaa yhdessä oloa. Koulutus ei tähtää kilpailuihin vaan mukavaan tekemiseen oman lemmikin kanssa. Sohvakoiraharjoituksista kiinnostuneet voivat kysellä lisää Marja Leena Iisakalta.

Järjestyksenvalvonta: Kemin Seura- ja Palveluskoirakerho tarjoaa järjestyksen/yövalvontapalvelua erilaisiin useamman päivän tapahtumiin. Kerhomme on hoitanut jo vuosien ajan Kemin kevät- ja syysmarkkinoiden yövalvonnan. Olemme osallistuneet myös Kuivaniemen pitäjänmarkkinoiden yövalvontaan. Jos sinulla tai yhdistyksellänne on tarvetta yövalvonta palveluun ota yhteyttä puheenjohtajaan.